Xàtiva organitza de cara als Nadals la segona edició de la campanya “Regala’m igualtat”

Aquest dijous tindrà lloc a les 19 hores a la Casa de les Dones una xerrada sobre la coeducació a càrrec de Visa Knowing

L’Ajuntament de Xàtiva ha organitzat, a través de la regidoria de Dona i Igualtat, la segona edició de la campanya “Regala’m igualtat” dirigida a tota la comunitat educativa de Xàtiva, amb la finalitat de sensibilitzar sobre la necessitat de fer un ús responsable i no sexista dels joguets i del joc per tal de fomentar el respecte, la igualtat i la cooperació.

“A través del joc i els joguets es reflecteixen idees i valors, però també prejudicis i estereotips contra els quals hem d’actuar. La coeducació és l’alternativa per a que no es reproduisquen aquests models estereotipats”, ha indicat la regidora de Dona i Igualtat Lena Baraza, qui ha afegit que “si a les xiquetes i xiquets se’ls impedeix potenciar part de les seues habilitats s’està limitant el seu futur, a més de perpetuar rols que empobreixen la societat, perquè no hi ha joguets específics per a xiquetes i xiquets sinó que tots són vàlids per a totes i tots”.

La campanya estarà present a través de cartells i fullets que es distribuiran als centres educatius, als comerços de la ciutat i a les famílies, i està especialment destinada als pares i mares, com a  models de transmissió dels valors als seus fills i filles.

Xerrada coeducació

En aquest sentit, i al voltant de la campanya, aquest dijous 9 de desembre tindrà lloc un acte organitzat per l’Escola Coeducadora a la Casa de les Dones (19h). Es tracta d’una xerrada per a famílies a càrrec de Visa Knowing baix la temàtica “Regala’m igualtat, no joguets sexistes”.

Per a confirmar assistència és necessari enviar un correu a casadelesdones@xativa.es o escriure un missatge de whatsapp al telèfon 678 869 129.

No hay comentarios

Dejar respuesta