Xelo Angulo, primera dona que liderarà l’agrupació dels socialistes de Xàtiva

La Casa de Cultura de Xàtiva va acollir divendres l’assemblea dels socialistes de Xàtiva que ha escollit a Xelo Angulo com a nova secretària general de l’Agrupació Socialista de Xàtiva.
L’assemblea també va acordar renovar la direcció aconseguint integrar moltes dones i homes que contribuiran a guanyar les properes eleccions municipals amb una majoria molt més àmplia, segons apunten des del col·lectiu.

La nova secretària general dels socialistes xativins afirma que “el nostre objectiu és governar i oferir un projecte polític a tota la ciutadania de Xàtiva que faça de la nostra ciutat una ciutat més justa i més igualitària. Hem vingut per transformar la societat a millor. Hem d’aconseguir que els xativins s’aproximen al nostre partit; que persones pertanyents a tots els sectors productius, culturals, esportius i socials participen del nostre projecte: un projecte arrelat a la realitat dels nostres conciutadans.”

Angulo es va imposar per 58 vots a l’altre candidat, Jordi Estellés, que va sumar 32.

Abel Martí, nou secretari general dels Joves Socialistes de la Costera – la Canal de Navarrés
En altre ordre de coses, el rotglaner Abel Martí ha sigut escollit nou secretari general dels Joves Socialistes de la Costera – la Canal de Navarrés. Dissabte, els Joves Socialistes de les comarques de La Costera i La Canal de Navarrés celebraren el III Congrés comarcal que va ser l’encarregat d’escollir la nova direcció executiva per als pròxims quatre anys de l’organització juvenil dels socialistes, la qual encapçalarà Abel Martí, de Rotglà i Corberà, després de rebre la confiança unànime de tots els militants congregats.

Al congrés també es valorava la gestió de l’executiva comarcal anterior, liderada per la regidora de Xàtiva i presidenta de Joves Socialistes del País Valencià, Lena Baraza, qui s’acomiadava de l’organització després de 6 anys al capdavant de la secretaria general. Baraza va tindre unes paraules per al seu equip sense el qual “no haguera tingut les forces necessàries per seguir endavant”, i va transmetre la seua voluntat de seguir treballant colze a colze amb la nova direcció comarcal.

Joves Socialistes la Costera

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × 4 =