Xàtiva presenta una nova web de Participació Ciutadana incorporant les TIC als processos participatius

Entre les novetats de l’edició de 2018 del decideiXàtiva es troba la posada en funcionament d’una nova pàgina web per part de l’Ajuntament de Xàtiva que facilitarà a la ciutadania més informació sobre el projecte i un major grau de transparència: xativa.governalia.es

La nova web dóna la possibilitat de visualitzar els projectes d’inversió presentats en diverses classificacions en funció de la seua tipologia, àmbit, descripció, pressupost estimat, etiquetes, localització, etc. A més, permet el seguiment de les diferents fases del procés participatiu, així com la possibilitat de registrar-se com a veí per a interactuar amb altres o fins i tot opinar en obert sobre les propostes presentades. També, i més enllà del decideiXàtiva, possibilita al ciutadà a iniciar debats públics.

Altres funcionalitats de la web són generar un calendari d’esdeveniments en assumptes de participació a l’abast de tothom, realització d’enquestes sobre valoració de serveis, bústia ciutadana o informació sobre consells sectorials municipals, entre altres.

Per a Miquel Alcocel, regidor de Participació Ciutadana, “amb aquesta web donem resposta a les propostes de millora sorgides durant el desenvolupament de la primera edició de pressupostos participatius en relació al seguiment ciutadà del procés”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − ocho =