Diputació finalitza els ‘nous’ accessos a Canals des de l’autovia i Torre Cerdà amb una inversió de 328.000 euros

dav

El àrea de Carreteres de la Diputació de València acaba de finalitzar les obres de reasfaltat de la carretera CV-593, entre Torre Cerdà i Aiacor-Canals.

El diputat de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, qui va estar supervisant els treballs la passada setmama, va destacar que l’actuació respon a l’acord aconseguit a principis de legislatura amb l’ajuntament de dignificar i millorar la seguretat en tots els accessos a Canals.

Un acord que, com va recordar Seguí, incloïa a més d’aquesta obra, el reasfaltat de la CV-597, que constitueix la sortida natural del municipi cap a Xàtiva per Novetlè, finalitzat fa dues setmanes, i la millora de la CV-598, a Montesa, el projecte del qual es troba ja en fase de redacció.

En el cas de la CV-593 i la CV-595, les obres han suposat una inversió de 328.000 euros que, tal com va explicar el titular de Carreteres, ha estat possible gràcies a l’augment del 40% aplicat als contractes de conservació, “que està permetent escometre moltes més actuacions en tota la xarxa i fer-ho d’una forma més àgil i ràpida”.

Respecte al projecte de millora de l’accés oest a Canals per la CV-598, que contempla una actuació més complexa pels problemes d’evacuació d’aigües que presenta, el diputat va avançar que la seva redacció es troba en una fase ja molt avançada i que ja s’han iniciat les converses amb Patricova i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, necessàries donada la zona en la qual es troba la via. L’objectiu de la Diputació de València és que el projecte quede aprovat aquest any, de manera que en 2019 puguen iniciar-se els tràmits de licitació d’una obra el pressupost de la qual ronda els 2,5 milions d’euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta