Xàtiva Unida retrau a l’equip de govern la falta d’interés per la reforma del CIFP La Costera

Amor Amorós ja va alertar sobre la paràlisi en aquest expedient en desembre de 2021 i en gener de 2022 es va aprovar una modificació sobre el títol de la memòria presentada per a demanar a la Conselleria la delegació de competències en aquesta reforma.

En paraules de l’Alcalde Roger Cerdà, aquesta delegació de competències haurà d’arribar abans d’acabar el curs 21/22 però la realitat és que estem a 15 dies del final de curs i no s’ha mogut res en aquest expedient.

Estefania Blanes, diputada d’Esquerra Unida, junt a les companyes de Xàtiva Unida va visitar el centre el passat mes de març. Fruit d’aquesta reunió es va sol·licitar a la Conselleria la documentació d’aquest expedient i es va registrar una pregunta a les Corts. Aquest mes de maig Xàtiva Unida ha rebut la contestació de Conselleria en què s’indica que l’Ajuntament no dona per validada la memòria fins setembre del 2021, malgrat que el tràmit s’inicia en abril de 2019, cosa que demostra el poc o nul interès en aquesta reforma de l’equip de govern en aquestos tres anys.

Després del plenari de gener de 2022, on es va aprovar el canvi en el títol de l’actuació, la memòria econòmica, signada en febrer de 2022, es troba pendent de fiscalització i la previsió de formalitzar la delegació de competències està prevista per al pròxim trimestre, és a dir, iniciat ja el curs 22-23.

En Paraules de la regidora Amorós, “cal destacar que sempre que ha passat per plenari qualsevol punt de l’Edificant, la votació és per unanimitat, cosa que desmunta l’argument del regidor d’Hisenda de culpabilitzar a l’oposició dels retards en la gestió. La preocupació per la falta de compromís amb la comunitat educativa ens du a tornar a insistir per a què es desbloquegen tots els expedients de l’Edificant. No entenem com l’equip de govern es permet el luxe de menysprear aquestes inversions en la ciutat, que suposaran millorar infraestructures però també crear ocupació.”

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × cuatro =