Sanitat publica l’actualització de la borsa de treball per a institucions sanitàries

– S’han valorat les 35.233 sol·licituds presentades des del 2 de desembre fins al 31 de març de 2022
– Amb la publicació de les puntuacions provisionals s’obri un termini d’al·legacions de 10 dies que finalitza el pròxim 3 de juny
– Les sol·licituds presentades des de l’1 d’abril formen part de l’Edició 20 de la bossa i seran avaluades el 30 de setembre, que és la data de tall

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat l’actualització de la 19a Edició de la borsa d’ocupació temporal per a institucions sanitàries, els llistats de les quals es poden consultar en la pàgina web de Sanitat.

Cal recordar que Sanitat va posar en marxa al desembre del passat any un nou procediment perquè les llistes d’ocupació temporal romanguen obertes de manera permanent i aquelles persones que desitgen inscriure’s puguen presentar una sol·licitud telemàtica en qualsevol moment de l’any.

Així mateix, amb la finalitat de garantir la igualtat en la baremació el procediment, s’estableixen dues dates anuals d’actualització per a la valoració de mèrits i l’obtenció de requisits. Això suposa que les puntuacions dels seus integrants s’actualitzen dues vegades a l’any.

D’aquesta manera, ara es procedirà a l’actualització de l’edició número 19 de la bossa, el procés de la qual va començar el 2 de desembre de l’any passat i va finalitzar el passat 31 de març del present any, data de tall per a dur a terme el procés d’avaluació i puntuació, al qual s’han presentat 35.233 solicitu-dones d’inscripció o de modificació de mèrits.

De fet, en aquests moments s’acaba de publicar l’avaluació de puntuacions fins al 31 de març (data de tall), i les sol·licituds presentades a partir d’aqueixa data (des de l’1 d’abril) entren a formar part de l’Edició 20 de la borsa d’ocupació temporal, la data de tall de la qual per a avaluació de sol·licituds s’ha establit per al pròxim 30 de setembre.

En aquest sentit, amb la publicació de les puntuacions provisionals, la Conselleria de Sanitat obri un termini per a presentar al·legacions de 10 dies que finalitzarà el pròxim 3 de juny.

La inscripció en bossa està disponible les 24 hores del dia els 365 dies de l’any en la pàgina web de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, mitjançant DNI electrònic, Certificat Digital o Cl@ve. A més, la inscripció pot realitzar-se en un màxim de tres categories professionals diferents i, per a cadascuna d’elles, com a màxim en set departaments de salut.

Finalment, tant les noves inscripcions en bossa com les persones que volen actualitzar mèrits han de presentar el document de sol·licitud d’inscripció o modificació de mèrits. En aquest últim cas, no serà necessari presentar la documentació que acredite requisits ni mèrits computats ja en altres edicions anteriors.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 4 =