Xàtiva Unida presenta el nou butlletí amb el títol «Xàtiva cap a la transició ecològica»

Per tal que les propostes arriben de primera mà a la ciutadania, divendres 11 de març a partir de les 18.30h el col·lectiu instal·larà una carpa en la placeta de la Telefònica. En breu arribarà a totes les bústies de la ciutat i també es podrà trobar a les xarxes socials.

Després d’haver dedicat anteriors butlletins a l’aigua, l’educació i la sanitat, este butlletí de primavera se centra en l’ecologia.

Per a Xàtiva Unida és important iniciar accions en mobilitat encaminades a reduir les emissions de gasos efecte hivernacle, a tal fi proposa pensar l’urbanisme i els espais comuns donant prioritat a les persones i no als cotxes; fer un adequat manteniment de les zones verdes així com ampliar-les; eliminar les barreres arquitectòniques tant en els carrers com en els edificis municipals; i, per a lluitar contra el canvi climàtic, instal·lar plaques solars als edificis de titularitat pública. Així mateix, aposta per universalitzar la diversió dotant de nous equipaments els parcs infantils i, sobretot, pensar la ciutat amb perspectiva de gènere, millorant la il·luminació de zones en què les dones no es troben segures. També es demana una solució als contenidors soterranis trencats.

Respecte al butlletí, Amor Amorós destaca que «el nostre ADN comporta el contacte permanent amb la ciutadania. Molta gent ens ha votat i és la nostra responsabilitat treballar per millorar Xàtiva. El butlletí és una més de les ferramentes de què disposem per a traslladar als xativins i xativines les nostres propostes i maneres de fer. Podeu seguir-nos en xarxes, podeu interpel·lar-nos i preguntar a les assemblees ciutadanes i trimestralment llegir-nos en paper. Aquesta vegada la protagonista és una Xàtiva més VERDA i VIOLETA “

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × dos =