La Mancomunitat de Municipis reprén el concurs ‘La Manco amb les Falles’

• L’entitat torna a estar present en les falles amb un concurs fotogràfic i més de 600 euros en premis.

La Mancomunitat de Municipis La Costera tornarà a col·laborar enguany en les falles amb la campanya ‘La Manco amb les Falles’ per la que es convoca un concurs fotogràfic que premia tant a les comissions com als autors de les imatges guanyadores.

De la mateixa manera que en la darrera edició de 2019, també participaran tots els municipis amb monuments fallers on, des de l’entitat comarcal, es lliurarà un distintiu a cada comissió per tal que estiga visible del 15 al 19 de març als monuments grans.

Tant els fallers i falleres com el públic en general, podran fer-se fotografies en les quals estiga visible part del monument i el distintiu de la Mancomunitat. Seguidament, hauran d’enviar-les a alguna de les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) de l’entitat indicant nom, telèfon i el nom de la falla en la qual s’haja fet la instantània. Les fotografies podran enviar-se des del 15-03-2022 fins al 20-03-2022 i les votacions es podran realitzar fins al 24-03-2022.

D’aquesta manera s’establiran dos premis valorats en 300 euros cadascun, per a la comissió que aparega en la fotografia guanyadora, i dues càmeres Fujifilm instantànies per a l’autor de la mateixa.

Un d’aquests premis es lliurarà entre les comissions de Xàtiva, a causa del major nombre de falles que hi ha a la ciutat, mentre que l’altre es decidirà entre la resta de pobles mancomunats amb falles participants.

« Estem molt contents de poder tornar a reprendre aquest concurs que es va paralitzar a causa de la Covid », ha destacat presidenta de l’entitat Mª José Tortosa, qui ha indicat que en « així mateix volem agrair a les comissions falleres la gran acceptació que ha tingut aquesta activitat, ja que són bastants les que participen, tant a Xàtiva com a la resta de municipis »

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco − 3 =