Xàtiva rep una subvenció de més de 6.000 euros per millorar al mercat municipal

L’Ajuda servirà per reparar la porta automàtica d’entrada i millorar la il·luminació a tot el recinte

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 6.128 euros per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, destinada a finançar obres de reforma en mercats municipals i a la millora d’infraestructures.

La capital de la Costera ha sigut una de les 14 localitats de la província de València en rebre aquesta ajuda, que forma part de la convocatòria anticipada per a l’exercici 2021 d’ajudes en matèria de comerç, consum i artesania. L’objectiu és incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat a través del foment de l’adaptació d’infraestructures i la millora de l’equipament, la gestió i els serveis.

En el cas de Xàtiva, la subvenció servirà per substituir l’actual porta automàtica de cristall i procedir a la reparació de la persiana, a més de poder substituir la il·luminació que resta per canviar a bombetes led, i millorar-la en passadissos centrals, parades i zones comuns.

Seguim treballant en millorar les instal·lacions, perquè el nostre objectiu és millorar la competitivitat dels nostres mercadors», ha manifestat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez, qui ha assegurat que «aquestes actuacions són complementàries d’altres que tenim previstes per la Mercat municipal, com ara millorar la seua accessibilitat reformant els banys, habilitant un ascensor i recuperant la part superior, que en aquest moment no té ús públic».

No hay comentarios

Dejar respuesta