Xàtiva rep una subvenció de 30.000 euros per a situacions d’especial vulnerabilitat

Angulo: «Aquesta ajuda permetrà tindre una major cobertura i solucionar el problema de l’habitatge d’emergència que algunes persones puguen necessitar»

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut un total de 30.249,72 euros per part de la Direcció General d’Emergència Habitacional, Funció Social de l’Habitatge i Observatori de l’Hàbitat i Segregació Urbana en concepte d’ajudes per tal de pal·liar situacions de vulnerabilitat provocades per la Covid-19, a través d’entitats locals.

El passat mes de maig es van aprovar les bases reguladores d’aquestes subvencions en matèria d’habitatge, amb la intenció de donar una solució habitacional immediata a les persones que han patit recentment un desnonament del seu habitatge habitual, a les persones sense sostre, a les persones víctimes de violència de gènere i a altres persones especialment vulnerables afectades directament per la pandèmia a la Comunitat Valenciana.

«Des del departament de Benestar Social, en col·laboració amb la resta de departaments, busquem trobar solucions econòmiques, socials i fins i tot laborals per a les persones amb situació vulnerable de la nostra ciutat»,ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo, qui ha indicat que a Xàtiva hi ha casos que no sols requereixen actuacions de protecció, sinó que és necessari resoldre i trobar «de manera urgent» un recurs habitacional. «A Xàtiva som solidaris, i volem continuar sent-ho, pal·liant aquestes situacions de vulnerabilitat que ara més que mai, i degut a les conseqüències de la Covid-19, s’estan produint».

Angulo ha assegurat que aquesta subvenció «va a permetre tindre una major cobertura i solucionar el problema de l’habitatge d’emergència que algunes persones de la nostra ciutat puguen necessitar».

Accions per a la gent gran

L’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat la ronda de contactes amb les associacions i plataformes municipals que treballen amb la gent gran per tal de traçar les accions futures per a la ciutat en aquesta matèria.

La primera de les reunions que ha mantingut la regidora de Benestar Social Xelo Angulo s’ha produït aquest mateix dijous amb la Plataforma de Pensionistes Xàtiva-La Costera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × tres =