El Consell de la Joventut de Xàtiva, aglutina les diferents associacions juvenils de la ciutat

El Consell de la Joventut de Xàtiva, entitat que aglutina les diferents associacions juvenils de la ciutat i vetlla pels drets i reivindicacions de la joventut impulsa una iniciativa que portarà un tríptic a totes les cases de la ciutat amb informació i dades de contacte de les seues associacions membre amb l’objectiu d’enfortir el teixit associatiu després de la complicada situació generada per la COVID-19.

La pandèmia ha colpejat durament al teixit associatiu, que a principis de març va haver d’aturar per complet la seua activitat degut al confinament i la impossibilitat de realitzar activitats presencials. Aquesta aturada ha comportat i comportarà una sèrie de conseqüències que des del CJX han analitzat a través d’un estudi realitzat entre els mesos d’abril i setembre anomenat “L’impacte de la COVID-19 a Xàtiva: Joventut i Associacionisme Juvenil” que es presentarà en públic pròximament.

Unes de les principals amenaces a les que s’enfronta l’associacionisme juvenil és la pèrdua de visibilitat i repercussió a nivell local a causa de l’aturada i, en especial i a pesar de que l’activitat associativa ja està permesa i regulada, la possible por de la gent de participar de les associacions en aquest nou curs que ja ha començat. En aquest sentit, des del CJX animen a totes i tots a seguir participant i transmeten missatges de tranquil·litat ja que totes les associacions s’han adaptat perfectament a la situació aplicant les mesures i protocols de seguretat corresponent per poder realitzar les activitats de la manera més segura possible.

Amb l’objectiu de pal·liar aquesta falta de visibilitat i animar a la gent a participar, el CJX ha elaborat un tríptic que recull informació del propi Consell i presenta totes les associacions juvenils que hi formen part destacant les dades de contacte i l’àmbit d’actuació de cadascuna. Aquest tríptic, que es farà arribar a tots els domicilis de la ciutat a partir d’aquesta setmana, pretén ser un aparador per a que la gent conega l’oferta associativa de la ciutat i puga contactar amb la que més li interesse per col·laborar o formar-ne part.

Guillermo Delegido, president del CJX: “Des del CJX teníem la responsabilitat de donar suport i visibilitat al teixit associatiu en aquest context tan complicat. Convidem i animem a tota la gent a fullejar aquest tríptic i a participar de qualsevol de les associacions ara més que mai”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cinco + 13 =