Xàtiva rep més de 35.000 euros de subvenció en matèria mediambiental

L’ajuda està destinada al Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals i al contracte d’educadors i educadores ambientals

Xàtiva,25 de maig de 2023.- L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut recentment un total de 35.030 euros procedents de dues subvencions atorgades des de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana.

D’una banda fa uns dies es va conèixer la resolució de concessió directa d’ajudes per a municipis amb el Pla Local de Prevenció d’Incendis Forestals aprovat -com és el cas de Xàtiva-, per a l’execució del fons estratègic municipal d’incendis i gestió forestal durant l’any 2023, i per al qual la capital de la Costera ha rebut 16.314,75 euros.

D’altra banda, Xàtiva també ha sigut beneficiària d’ajudes per a la contractació d’educadors i educadores ambientals en les entitats locals, en el marc del Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana per al present any. Es tracta de 18.715,8 euros per subvencionar el sou de les persones contractades encarregades d’aquestes tasques.

No hay comentarios

Dejar respuesta