Xàtiva promociona l’emblemàtica Fira d’Agost a València

L’Ajuntament de Xàtiva promociona l’emblemàtica Fira d’Agost aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València posa a disposició dels pobles i comarques de la província.

La Fira d’Agost de Xàtiva és una festa d’interés turístic nacional, que se celebra des del 1250 per privilegi de Jaume I del 15 al 20 d’agost. Un dels grans atractius de la Fira és la varietat d’activitats proposades, entre les quals destaca la tradicional Fira de Bestiar, teatre, música i els salons de pintura i fotografia.

Mariola Sanchis ha agraït l’oportunitat brindada per València Turisme, «que no podiem deixar passar, ja que és una ocasió fantàstica per a mostrar les nostres propostes turístiques en el centre històric de València, especialment en unes dates ideals per a promocionar la Fira d’Agost».

Entre altres productes turístics xativins, la regidora de Turisme de Xàtiva ha ressaltat les rutes de la Crema i dels Borja, les visites al castell i les guies gastronòmiques dedicades als dolços típics (la monjàvena i l’arnadí) i l’arròs al forn de Xàtiva.

Precisament, durant els dies de promoció en l’Oficina, Xàtiva obsequiarà els visitants amb degustacions de monjàvena i arnadí.

L’Oficina de Promoció de València Turisme, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic fins demà divendres de 10 a 14:30 h i de 16 a 19 h, i els dissabtes al matí.

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

uno × cuatro =