Xàtiva organitza unes xerrades formatives gratuïtes en educació alimentària

Les formacions començaran el pròxim dilluns 6 de maig a les 18.00 h a la Casa de Cultura de Xàtiva

Xàtiva, 03 de maig de 2024.- Xàtiva ha organitzat unes xerrades formatives en educació alimentària obertes a tota la població i incloses en el Programa de Foment de la Salut i Benestar Comunitari amb l’objectiu d’impulsar la promoció de la salut a Xàtiva.

Hi haurà un total de sis xerrades, repartides els dies 5, 13, 20, 27 de maig i 3 i 11 de juny, tindran una durada de dues hores, entre les 18.00 a 20.00 h, i estaran impartides pel nutricionista Jordi Llopis a la Casa de Cultura de Xàtiva, al carrer Montcada número 7. Els títols de les formacions són «Alimentació evolutiva», el dia 6 de maig; «mobilitzant energia», el dia 13 de maig; «mites i llegendes», el 20 de maig; «dejuni, mite o veritat?», el 27 de maig; «rendiment esportiu», el 3 de juny; i «conductes alfa i beta», l’11 de juny.

No cal inscripció prèvia per a assistir a les xerrades ni és obligatori assistir a totes elles, encara que és recomanable l’assistència completa si es vol aconseguir un coneixement complet sobre alimentació saludable i maximitzar l’aprenentatge. A més a més, estan dissenyades perquè siguen realitzades amb continuïtat.

L’objectiu d’aquesta formació és facilitar l’accés i reforçar l’oferta d’activitats relacionades en promoure la salut, com és la promoció de la salut física mitjançant l’alimentació saludable, especialment a aquelles persones que més ho necessiten, tenint en compte una perspectiva d’equitat en salut.

No hay comentarios

Dejar respuesta