Xàtiva obri un nou vial que connecta el Polígon La Vila amb el residencial Les Pereres

Aquest vial , amb una inversió de 278.000 euros, permetrà la descongestió del tràfic i una major fluïdesa de vehicles

Aquest matí s’ha realitzat l’obertura del vial que limita per la part nord amb la Ciutat de l’Esport, connectant el polígon industrial La Vila amb la zona residencial de Les Pereres. A l’acte han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor d’Obres Ignacio Reig i el regidor de Mobilitat Juan Giner, a més de personal de l’empresa que ha realitzat el treball.
Aquest vial, que serà de doble sentit, permetrà la descongestió del tràfic de la Ronda Nord i la redona d’intersecció de la CV-58 i la CV-655 amb la connexió directa de la CV-58 amb la zona oest de la ronda. L’obra ha estat adjudicada al Grupo Bertolín, amb una inversió que ronda els 200.000 euros de fons municipals, amb una part de l’obra subvencionada pels Fons SOM (Serveis i Obres Municipals) de la Diputació de València, que aporten altres 78.000 euros. El temps d’execució ha estat entre quatre o cinc mesos.

nou-vial-2«En l’anterior legislatura vam aconseguir realitzar una redona i aquesta obertura en la ronda nord i aquesta obertura del vial possibilitat que tot el tràfic que entra a la ciutat i busca una eixida cap a Novetlè o Canals, amb una quantitat important de vehicles, no haja d’entrar a la ciutat i tinga un desviament més ràpid i còmode», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

Cerdà també ha manifestat que des de l’Ajuntament estan «satisfets» perquè «al remat es tracta de donar la major fluïdesa possible al tràfic i anar complint en allò que ens marca el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible».

El següent pas serà completar la redona del camp de futbol municipal Paquito Coloma. «Ara estem treballant amb la Conselleria per a tindre una reunió i marcar els terminis per a veure quan es pot fer eixa intervenció. Les actuacions preparatòries per part de l’Ajuntament ja s’han fet, i ara el que correspon determinar és en quin moment es durà a terme», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva. La previsió és que aquestes obres es duguen a terme el proper any 2020, completant així totes les planificacions de millores que s’havien de fer a l’entrada de la ciutat.


En Castellà;

Xàtiva abre el vial de la ronda Norte que conecta el Polígono La Vila con Les Pereres

Este vial , con una inversión de 278.000 euros, permitirá la descongestión del tráfico y una mayor fluidez de vehículos

Esta mañana se ha realizado la apertura del vial que limita por la parte norte con la Ciudad del Deporte, conectando el polígono industrial La Vila con la zona residencial de Les Pereres. Al acto han asistido el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el regidor de Obras Ignacio Reig y el regidor de Movilidad Juan Giner, además de personal de la empresa que ha realizado el trabajo.
nou-vial-2
Este vial, que será de doble sentido, permitirá la descongestión del tráfico de la Ronda Norte y la rotonda de intersección de la CV-58 y la CV-655 con la conexión directa de la CV-58 con la zona oeste de la ronda. La obra ha sido adjudicada al Grupo Bertolín, con una inversión que ronda los 200.000 euros de fondos municipales, y con una parte de la obra subvencionada por los Fondos SOM (Servicios y Obras Municipales) de la Diputación de València, que aportan otros 78.000 euros. El tiempo de ejecución ha sido de entre cuatro o cinco meses.
«En la anterior legislatura conseguimos realizar una rotonda y esta apertura en la ronda norte y esta apertura del vial posibilita que todo el tráfico que entra a la ciudad y busca una salida hacia Novetlè o Canals, con una cantidad importante de vehículos, no tenga que entrar a la ciudad y tenga un desvío más rápido y cómodo», ha explicado el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.
Cerdà también ha manifestado que desde el Ayuntamiento están «satisfechos» porque «al final se trata de dar la mayor fluidez posible al tráfico e ir cumpliendo en aquello que nos marca el Plan de Movilidad Urbana Sostenible».
El siguiente paso será completar la redonda del campo de fútbol municipal Paquito Coloma. «Ahora estamos trabajando con la Conselleria para tener una reunión y marcar los plazos para ver cuando se puede hacer esa intervención. Las actuaciones preparatorias por parte del Ayuntamiento ya se han hecho, y ahora lo que corresponde determinar es en qué momento se llevará a cabo», ha manifestado el alcalde de Xàtiva. La previsión es que estas obras se lleven a cabo el próximo año 2020, completando así todas las planificaciones de mejoras que se tenían que hacer en la entrada de la ciudad.

No hay comentarios

Dejar respuesta