Xàtiva millora els accessos i l’entorn de La Murta amb ajuda de la Diputació

Aconseguir que l’accés al camp de futbol ‘La Murta’ de Xàtiva siga més segur i senzill, és un dels principals objectius de la intervenció que l’ajuntament de la capital de La Costera ha començat a aquesta instal·lació, mitjançant el Pla d’Infraestructures Financerament Sostenibles 2017 (IFS) de la Diputació de València. L’actuació consisteix en l’ampliació de voreres i pavimentat de l’entorn del camp de futbol, incloent la zona de taquilles.

Es tracta d’una acció que s’inclou al Pla de Sostenibilitat d’Infraestructures del municipi, finançat a la seua totalitat amb el IFS de la corporació provincial, del que la localitat ha rebut aquest any 154.474 euros. Mitjançant aquests fons, l’Ajuntament de Xàtiva ha contractat a 12 persones, entre oficials i peons, per al desenvolupament d’un projecte de gestió directa, mitjançant el qual es busca fonamentalment el cuidat de les infraestructures municipals, així com el manteniment de camins i jardins.

D’aquesta manera, a més de la millora de l’accés a ‘La Murta’, es preveu la reparació de la zona monumental del cementeri municipal. Així mateix, una part del pressupost anirà destinat a Sorió i a l’arranjament dels carrers, una demanda dels veïns d’aquesta pedania de Xàtiva. Els jardins són altre dels punts als que s’intervindrà, en concret en el de la Pau i en la Glorieta José Espejo, mantenint els seus passejos i camins.

Altres accions es centren a l’acondicionament de camins e infraestructures, com és el cas del camí Pont Sec i del camí Fillola, en conjunt actuacions que segons Ignacio Reig, regidor responsable de Serveis Públics de Xàtiva, “van dirigides al cuidat d’infraestructures municipals, que gràcies al IFS de la Diputació ens donen la flexibilitat que necessitem per a dedicar els fons a on es més necessari”. De fet, segons ha comentat Reig, totes les intervencions responen a demandes de la ciutadania i col.lectius socials.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − tres =