Arranca el II Festival Back to Brass a la Llosa de Ranes

La segona edició del Festival Back to Brass oferirà des de hui i fins divendres formació especialitzada per a instrumentistes de vent metall, classes individuals i col·lectives, masterclass, conferències, tallers, concerts i moltes més activitats faran que tant alumnes com a públic gaudisquen d’un ambient musical de qualitat, lúdic i entretingut.

Les activitats per als alumnes de grau professional i superior començaran a les 9:30 del matí amb un escalfament col·lectiu i les classes. Entre les 13:30 i les 15:00 es farà una pausa per a dinar. I per la vesprada, de 15:00 a 16:00 tindrà lloc una conferència o taller. A partir de les 16:00 es realitzaran ensembles, en els que també podran participar els alumnes de grau elemental. Les classes es realitzaran en la seu de la Societat Musical de la Llosa de Ranes.

Totes les jornades acabaran amb un concert en l’Auditori “Mestre Vicent Tortosa”. El dimecres 27, serà a càrrec de Back to Brass a les 20:00 hores. El dijous 28, a les 20:30 hores, tindrà lloc un concert de solistes i la Societat Musical de la Llosa de Ranes. I l’últim dia, el divendres 29 a les 20:00 hores, seran els alumnes i els professors els que oferisquen el concert de cloenda. L’entrada per als tres concerts serà lliure, fins a completar aforament.

El festival està organitzat per la formació Back to Brass, la Societat Musical de la Llosa de Ranes, la Fundació Sanganxa i l’Ajuntament de la Llosa de Ranes.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 − 10 =