El comerç de Xàtiva creix per tercer any consecutiu

“La recuperació del comerç en la ciutat de Xàtiva segueix millorant després de créixer d’una manera sostinguda en els últims tres anys”. Així ho assegura el primer tinent d’alcalde i regidor de promoció econòmica Miquel Lorente qui ha indicat que al 14 de desembre d’aquest any la xifra de comerços que han sol·licitat llicència d’obertura han estat 76, la qual cosa ha permès a la capital de la Costera incrementar per tercer exercici consecutiu les signatures donades d’alta.

L’increment ha estat considerable respecte als anys anteriors (63 en 2015 i 66 en 2016), sobretot respecte l’exercici anterior (10 més), trencant així la tendència de caiguda, segons apunta Lorente.

Pel que fa a la resta d’activitats econòmiques, la indústria ha comptat amb 19 altes, el sector de la restauració ha comptat amb 36 i els serveis amb 54.

En xifres absolutes el conjunt de l’activitat econòmica a Xàtiva ha provocat 174 sol·licituds de llicència en 2015, 161 en 2016 i 185 en 2017. Davant això, Lorente ha assenyalat “que aquesta tendència positiva és conseqüència de l’esforç dels agents socials (empresaris i treballadors de la ciutat), un esforç al que el departament de promoció econòmica s’ha volgut sumar a traves d’ajudes al lloguer de noves empreses, suport als productors locals, ajudes a l’impuls de les empreses innovadores i formació certificada per la Universitat Politècnica de València”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × 1 =