Xàtiva incrementa en un 71% les empreses turístiques que opten a la certificació Sicted

La taula de qualitat de la xarxa SICTED ha valorat les 24 empreses xativines que aquest any podrien ser distingides amb el certificat de qualitat SICTED.

El Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinacions, SICTED, permet millorar la gestió turística de la ciutat valenciana, així com l’ascens en el posicionament turístic de Xàtiva o l’increment en la coordinació entre l’Ajuntament i les empreses de serveis turístics de la ciutat. A través d’un certificat s’acredita la satisfacció del turista en cadascun dels serveis turístics rebuts.

De les 24 empreses seleccionades, 12 opten a la renovació de la distinció i 12 són noves incorporacions. Englobades dins dels 32 oficis que proposa la metodologia SICTED, enguany s’ha produït un increment del 71% d’empreses i serveis turístics presentats per la taula de qualitat per a la concessió del certificat.

Al capdavant se situen els establiments dedicats a la restauració amb huit cafeteries i restaurants, li segueixen serveis turístics, empreses de guies i allotjaments turístics.
La iniciativa SICTED ha estat promoguda des de l’Ajuntament en ser considerada pel propi alcalde, Roger Cerdà com “un punt de partida adequat per construir el futur del sector turístic de Xàtiva”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

12 + once =