La Llosa de Ranes i l’Alcúdia de Crespins celebren actes per conmemorar el 8 de març

En la Llosa de Ranes els actes arrancaren ahir dijous a les 16:00 hores amb la inuguració de la Setmana de la Dona amb la conferència “Liderar para transformar juntas: La participación política de las mujeres en El Salvador”, a càrrec de Patricia Navarro i emmarcada en el cicle “Ser dona al Sud” del Fons Valencià per la Solidaritat.

El proper dilluns 5 de març, la podòloga Rebeca López realitzarà una xerrada de Salut a les 16:00 hores. El dimarts 6 de març, el públic podrà gaudir de la xerrada de benestar titulada “Comunicació assertiva. Què dir, quan i com?”, a càrrec de Toni Belda, psicòleg de la Mancomunitat La Costera-La Canal.

El dimecres 7 de març es realitzarà un Cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula “Figuras ocultas”, que narra la història d’un equip de matemàtiques afroamericanes que van tindre un paper vital en els primers anys del programa espacial de la NASA.

La Setmana de la Dona de la Llosa de Ranes culminarà el dijous 8 de març, Dia Internacional de la Dona, amb un dinar per a totes les associades a Tyrius a les 14:00 hores al Centre Cívic.

Per la seua banda, a l’Alcúdia de Crespins, a les activitats ja presentades, com el I Concurs de relat i la inauguració de l’exposició «Pioners del feminisme a Espanya», se sumen ara de noves.

Per al dia 8 de març, Dia de la Dona, des del Servei d’Igualtat, amb la col·laboració de l’EPA i les Ames de Casa han organitzat una jornada reivindicativa i lúdica, que s’iniciarà a les 10,30 hores amb la lectura del manifest al carrer 8 de març. A la vesprada, a les 17,00 hores, es lliuraran els premis del I Concurs de Relat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − diez =