Xàtiva incorpora tres desocupats de més de 30 anys al programa EMCORP

Els treballadors desenvoluparan les seues tasques durant 6 mesos

Aquest matí ha tingut lloc en l’Ajuntament de Xàtiva la recepció dels beneficiaris del Programa EMCORP, a la que han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el segon tinent d’alcalde Ignacio Reig i el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

En concret, tres persones es beneficiaran d’aquest programa EMCORP, destinat a l’ocupació de persones majors de 30 anys desocupades de llarga durada, les quals treballaran durant un període de sis mesos que ha començat hui. Els treballadors contractats es repartiran entre les tasques de peó-sepulter, col·locador de mamposteria i maquinista agrícola.
La subvenció atorgada per part de la Direcció General d’Ocupació i Formació LABORA per a aquest programa és de més de 27.000 euros.


En Castellà:

Xàtiva incorpora a los tres beneficiarios del programa EMCORP para desempleados de más de 30 años

Los trabajadores desarrollarán sus labores durante 6 meses

Esta mañana ha tenido lugar en el Ayuntamiento de Xàtiva la recepción de los beneficiarios del Programa EMCORP, a la que han asistido el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, el segundo teniente de alcalde Ignacio Reig y el regidor de Servicios Públicos Ricardo Martínez.
En concreto, tres personas se beneficiarán de este programa EMCORP, destinado a la ocupación de personas mayores de 30 años desocupadas de larga duración, las cuales trabajarán durante un periodo de seis meses que ha empezado hoy. Los trabajadores contratados se repartirán entre las tareas de peón-sepulturero, trabajos de mampostería y maquinista agrícola.
La subvención otorgada por parte de la Dirección General de Ocupación y Formación LABORA para este programa es de más de 27.000 euros.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − 3 =