Obert el termini per als concursos Contra la Violència de Gènere

Els dibuixos i cartells poden fer-se arribar a la Casa de les Dones fins el proper 7 de novembre

La Regidoria de Dona i Igualtat ha obert ja la convocatòria per als concursos de cartells i de dibuix amb motiu de la celebració del 25 de Novembre, Dia Internacional Contra la Violència de Gènere. Es tracta de la XIII edició d’una convocatòria oberta a tot l’alumnat de Primària, ESO i Batxillerat amb l’objectiu de prevenir des de la infantesa tota mena de violència.
Pel que fa al concurs de cartells, podran participar tots els alumnes d’ESO i Batxillerat de Xàtiva, i hauran de fer arribar els seus treballs a la Regidoria de la Dona i Igualtat fins el dia 7 de novembre. Es concedirà un primer premi de 300 euros, un segon premi de 200 euros i un tercer premi de 100 euros, i els treballs guardonats quedaran en propietat de la Regidoria.
Pel que fa al concUrs de dibuix, podrà participar l’alumnat de Primària amb un format de full Din A-4 i sense limitació de tècnica o de procediment. Els dibuixos s’hauran de fer arribar fins el dia 7 a la Regidoria de la Dona i Igualtat, i es concediran dos premis per curs de 1er a 6é de Primària d’un lot de llibres valorat en un màxim de 50 euros.
El jurat d’ambdós concursos estarà conformat per l’agent d’igualtat municipal, una representant del Consell Municipal de les Dones per la Igualtat i presidit per la regidoria de la Dona i Igualtat de Xàtiva, Lena Baraza. Les bases completes es poden consultar a la Casa de les Dones.

Minut de silenci i concentració

D’altra banda, l’Ajuntament de Xàtiva ha realitzat aquest dimecres al migdia un minut de silenci a les portes del consistori com a condemna a l’assassinat masclista perpetrat ahir dimarts a la localitat alacantina de Dénia. Amb aquesta, són ja 48 les dones assassinades en aquest 2019, set d’elles a la Comunitat Valenciana.
A més a més, aquest divendres 25 d’octubre tindrà lloc com cada mes, la concentració contra la violència de gènere, convocada a les 20 de la vesprada a les portes de l’Ajuntament de Xàtiva.


En Castellà:

Abierta la convocatoria para los concursos alrededor del Día Internacional Contra la Violencia de Género

concursos-violencia-de-genere2Los dibujos y carteles pueden hacerse llegar a la Casa de les Dones hasta el próximo 7 de noviembre

La Concejalía de Mujer e Igualdad ha abierto ya la convocatoria para los concursos de carteles y de dibujo con motivo de la celebración del 25 de Noviembre, Día Internacional Contra la Violencia de Género. Se trata de la XIII edición de una convocatoria abierta a todo el alumnado de Primaria, ESO y Bachillerato con el objetivo de prevenir desde la niñez todo tipo de violencia.

En cuanto al concurso de carteles, podrán participar todos los alumnos de ESO y Bachillerato de Xàtiva, y tendrán que hacer llegar sus trabajos a la Concejalía de Mujer e Igualdad hasta el día 7 de noviembre. Se concederá un primer premio de 300 euros, un segundo premio de 200 euros y un tercer premio de 100 euros, y los trabajos galardonados quedarán en propiedad de la Concejalía.

En cuanto al concurso de dibujo, podrá participar el alumnado de Primaria con un formato de hoja Din A-4 y sin limitación de técnica o de procedimiento. Los dibujos se tendrán que hacer llegar hasta el día 7 a la Concejalía de Mujer e Igualdad, y se concederán dos premios por curso de 1º a 6º de Primaria de un lote de libros valorado en un máximo de 50 euros.


El jurado de ambos concursos estará conformado por el agente de igualdad municipal, una representante del Consell Municipal de les Dones per la Igualtat y presidido por la concejala de Mujer e Igualdad de Xàtiva, Lena Baraza. Las bases completas se pueden consultar en la Casa de las Mujeres.
Minuto de silencio y concentración

Por otro lado, el Ayuntamiento de Xàtiva ha realizado este miércoles a mediodía un minuto de silencio a las puertas del consistorio como condena al asesinato machista perpetrado ayer martes en la localidad alicantina de Dénia. Con esta, son ya 48 las mujeres asesinadas en este 2019, siete de ellas en la Comunidad Valenciana.


Además, este viernes 25 de octubre tendrá lugar como cada mes, la concentración contra la violencia de género, convocada a las 20 de la tarde a las puertas del Ayuntamiento de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos × 5 =