Xàtiva incorpora a 31 treballadors a través del Conveni i el Romanent Agrícola del SEPE

Els nou personal treballarà els dos propers mesos en la neteja, esbrosse i reparació dels camins rurals i espais del terme municipal

Aquest matí ha tingut lloc al pati de la Casa de Cultura de Xàtiva la recepció oficials dels nou personal que entra a treballar a l’Ajuntament de Xàtiva a través del Conveni Agrícola i el Romanent Agrícola del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE).
En total es tracta de 31 nous treballadors (5 capatassos i 23 peons procedents del Conveni Agrícola i 3 peons del Romanent Agrícola), que treballaran en les campanyes «Neteja, esbrosse i reparació de camins rurals 2020» i «Neteja, esbrosse i reparació de camins rurals remanent 2020».

La quantitat subvencionada per part de la direcció provincial del SEPE és de 84.758 euros en el cas del Conveni Agrícola i de 8.450 en el cas del Romanent Agrícola. Els treballadors realitzaran les seues tasques durant els propers dos mesos.

«Espere que passeu un temps agradable i que doneu el millor de vosaltres, perquè la tasca que aneu a desenvolupar és molt important en aquests mesos d’estiu. Necessitàvem mà d’obra per a netejar els camins i per a continuar cuidant l’aspecte de la nostra ciutat», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha recordat que «estem en un moment complicat, i és necessari que extremar les precaucions».

A tots i cadascun dels nous treballadors de l’Ajuntament se’ls realitzarà la prova de la Covid-19 abans d’incorporar-se als seus llocs de treball, junt amb una revisió mèdica i una formació de riscs laborals.


En Castellà:

Xàtiva incorpora a 31 trabajadores a través del Convenio y el Remanente Agrícola del SEPE

El nuevo personal trabajará los dos próximos meses en la limpieza, desbroce y reparación de los caminos rurales y espacios del término municipal

Esta mañana ha tenido lugar en el patio de la Casa de Cultura de Xàtiva la recepción oficiales del nuevo personal que entra a trabajar en el Ayuntamiento de Xàtiva a través del Convenio Agrícola y el Remanente Agrícola del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).
En total se trata de 31 nuevos trabajadores (5 capataces y 23 peones procedentes del Convenio Agrícola y 3 peones del Remanente Agrícola), que trabajarán en las campañas «Limpieza, desbroce y reparación de caminos rurales 2020» y «Limpieza, desbroce y reparación de caminos rurales remanente 2020».
La cantidad subvencionada por parte de la dirección provincial del SEPE es de 84.758 euros en el caso del Convenio Agrícola y de 8.450 en el caso del Remanente Agrícola. Los trabajadores realizarán sus tareas durante los próximos dos meses.
«Espero que paséis un tiempo agradable y que déis lo mejor de vosotros, porque la tarea que váis a desarrollar es muy importante en estos meses de verano. Necesitábamos mano de obra para limpiar los caminos y para continuar cuidando el aspecto de nuestra ciudad», ha manifestado el alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, quien ha recordado que «estamos en un momento complicado, y es necesario que extremar las precauciones».
A todos y cada uno de los nuevos trabajadores del Ayuntamiento se les realizará la prueba de la Covid-19 antes de incorporarse a sus puestos de trabajo, junto con una revisión médica y una formación de riesgos laborales.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 4 =