El Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets de Xàtiva ja té logotip

El guanyador ha resultat Carlos Morán, del col·legi Jacinto Castanyeda, i s’han atorgat també dos accèssits

El Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets ja té logotip, després del concurs de dibuix organitzat per la regidoria de Participació amb l’objectiu de dotar a aquest organisme infantil d’una imatge per tal de ser utilitzada en qualsevol mena de suport de difusió, informació o publicitat.
Finalment el guanyador ha resultat Carlos Morán Cabrera, del col·legi Jacint Castanyeda, mentre que també s’han atorgat un parell d’accèssits a Angela Gómez Merín (La Immaculada) i Irene Grau Jurado (Jacint Castanyeda). El premi consisteix en un xec regal valorat en 100 euros més una samarreta amb el logotip guanyador, mentre que els dos accèssits rebran un xec regal de 50 euros i una samarreta.
En total han participat 26 xiquetes i xiquets de tercer a sisè de Primària dels diferents centres educatius de Xàtiva, i el jurat ha estat conformat pel mateix Consell de Participació Infantil, l’equip tècnic de les regidories d’Educació i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Xàtiva i un dissenyador gràfic. Els criteris per escollir els treballs seleccionats van ser la imaginació, l’originalitat del logotip i la seua adequació per a la finalitat promoguda, a més de la qualitat tècnica i artística del treball.
El logotip guanyador serà emprat a partir d’ara per a identificar i difondre la imatge del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets, i a més a més, pròximament tindrà lloc una exposició amb tots els logotips participants del concurs.


En castellà:

El Consell Municipal de Niñas y Niños de Xàtiva ya tiene logotipo

El ganador ha resultado Carlos Morán, del colegio Jacinto Castanyeda, y se han otorgado también dos accésits

El Consell Municipal de Niñas y Niños ya tiene logotipo, después del concurso de dibujo organizado por la concejalía de Participación con el objetivo de dotar a este organismo infantil de una imagen para ser utilizada en cualquier tipo de apoyo de difusión, información o publicidad.

Finalmente el ganador ha resultado Carlos Morán Cabrera, del colegio Jacinto Castanyeda, mientras que también se han otorgado un par de accésits a Angela Gómez Merín (La Inmaculada) e Irene Grau Jurado (Jacinto Castanyeda). El premio consiste en un cheque regalo valorado en 100 euros más una camiseta con el logotipo ganador, mientras que los dos accésits recibirán un cheque regalo de 50 euros y una camiseta.
En total han participado 26 niñas y niños de tercero a sexto de Primaria de los diferentes centros educativos de Xàtiva, y el jurado ha sido conformado por el mismo Consell de Participación Infantil, el equipo técnico de las concejalías de Educación y Participación Ciudadana del Ayuntamiento de Xàtiva y un diseñador gráfico. Los criterios para escoger los trabajos seleccionados han sido la imaginación, la originalidad del logotipo y su adecuación para la finalidad promovida, además de la calidad técnica y artística del trabajo.
El logotipo ganador será empleado a partir de ahora para identificar y difundir la imagen del Consell Municipal de Niñas y Niños, y además, próximamente tendrá lugar una exposición con todos los logotipos participantes del concurso.

No hay comentarios

Dejar respuesta