El Cor “Ciutat de Xàtiva” suspén el seu Festival Coral d’octubre

El Cor Ciutat de Xàtiva anuncia hui que, davant l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19, suspén l’edició d’enguany i anuncia que celebrarà el seu XXII Festival Coral el 2 d’octubre de 2021.

Aquesta decisió ha estat motivada per la incertesa en la qual es desenvolupen tots els esdeveniments per culpa de la situació satinaria en la que estem immersos, la qual cosa no ajuda a poder dur endavant una organització com el festival requereix i en el que participen diferents agrupacions.

“La nostra activitat requereix unes particularitats a l’hora de realitzar-la i entre elles està la de facilitar un espai amb unes mínimes garanties pel que fa a les dimensions de l’escenari, pati de butaques i de sonoritat, les quals considerem que no les podem complir als espais públics tancats que ens ofereix la ciutat i on el Cor no vol arriscar a l’hora de fer una edició en espai obert per la data programada en la qual se celebrara”.

El Cor Ciutat de Xàtiva sí que programarà un concert per a la data del 3 d’octubre en què oferirà un programa complet.

La voluntat dels membres del Cor “és poder realitzar aquest concert el dissabte 3 d’octubre (sala noble de la Casa de la Cultura de Xàtiva) atenent a totes les mesures de seguretat perquè puguem gaudir d’una vesprada de música coral. Tot i això, no podem garantir al cent per cent que ho puguem dur endavant”.

Sense més, “els agraïm que sempre estiguen ahí donant-nos el seu suport perquè nosaltres continuem fent una de les activitats que més ens agrada que és cantar i a més fer-ho en grup i els emplacem fins la data del 3 d’octubre”.

Foto portada 2019

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 + cinco =