Xàtiva homenatja al personal docent jubilat de la ciutat durant els exercicis 2019 i 2020

El passat any no es va poder celebrar el tradicional acte degut a la pandèmia

Aquest divendres s’ha celebrat en la Casa de Cultura l’homenatge al personal docent jubilat durant el darrer curs, al que s’han sumat també els professors i professores que van finalitzar la seua etapa laboral en 2019, ja que el passat any no es va poder realitzar el tradicional acte a causa de la pandèmia.

Un total de 31 docents de huit centres educatius de Xàtiva han rebut aquest reconeixement: tres del col·legi Claret, sis del col·legi Jacint Castanyeda, dos del col·legi Martínez Bellver, un del col·legi Taquígraf Martí i el Gozalbes Vera, sis del CIPFP La Costera, quatre de l’IES Josep de Ribera i huit de l’IES Lluís Simarro.

A l’acte han assistit l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora d’Educació Lena Baraza junt a altres membres de la corporació municipal, així com també els directors i directores dels diferents centres educatius de la ciutat amb homenatjats en l’acte.

La presentació ha comptat amb una actuació de l’alumnat del Conservatori Lluís Milan i la projecció d’uns vídeos recordatoris del personal jubilat durant els exercicis 2019 i 2020. Posteriorment cadascun dels homenatjats han recollit un detall com a record de la jornada.

«Si hi ha un ofici noble i admirable és el dels professors i professores, i per això la nostra societat té l’obligació de reconèixer l’encomiable tasca d’educar als nostres fills i filles, responsabilitat compartida amb les famílies» ha expressat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui s’ha dirigit als homenatjats en els següents termes: «vosaltres sou la manifestació d’una vocació que no sempre ha estat valorada com cal. Aquest ajuntament està orgullós dels professors i professores de Xàtiva i per això vos mostrem hui la nostra estima, el nostre respecte i el major dels suports».

No hay comentarios

Dejar respuesta