Xàtiva habilitarà l’edifici del carrer Engai per a poder acollir temporalment a persones sense sostre

La reforma consistirà en el condicionament de les zones humides i un dormitori i compta amb la col·laboració d’Obra Social La Caixa, que finançarà el 50%

L’Ajuntament de Xàtiva ha arribat a un acord amb Obra Social La Caixa per tal procedir a la reforma de l’edifici municipal situat al Carrer Engai i habilitar-lo com a habitatge temporal per a persones sense sostre.

La inversió total de la reforma, que consistirà en el condicionament de les conegudes com a zones humides (cuina i bany) i d’un dormitori, serà d’uns 11.000 euros dels quals Obra Social La Caixa subvencionarà la meitat del cost total del projecte.

La intenció és disposar d’un espai adequat per a les persones en risc d’exclusió social en cas d’emergència, esdevinguda per la crisi sanitària de la Covid-19, i del qual es podran beneficiar fins una trentena de persones a l’any.

En aquests moments s’està treballant en la redacció del projecte per tal de poder licitar les obres al llarg dels mesos d’estiu, les quals seran executades durant la pròxima tardor.

Cal recordar que la Caixa va integrar en 1918 l’Obra Social en la seua organització, i des d’aleshores col·labora amb la societat prestant serveis d’assistència social, cultural i cívica per millorar la qualitat de vida de la gent. Actualment realitza projectes a diferents àmbits com ara pobresa i acció social, investigació i salut, educació, cultura, ciència i en l’àmbit internacional.

No hay comentarios

Dejar respuesta