Xàtiva habilita el Punt Social per a persones en risc d’exclusió al carrer Engai

La inversió de la reforma i condicionament supera els 22.000 euros, dels quals 5.000 han estat aportats per la Fundació La Caixa

Xàtiva ha posat en marxa un servei d’habitatge d’inclusió ubicat a l’edifici municipal del nº11 del carrer Engai, i que compta amb finançament de la Fundació la Caixa. Hui s’ha produït una visita a l’emplaçament, en la qual han estat presents per part municipal l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i la regidora de Benestar Social Xelo Angulo; i per part de la Caixa el Director de l’Àrea de Negoci Miguel Ángel Vila Pérez, el director de l’Oficina de la Plaça la Bassa de Xàtiva Pedro Roca i l’enllaç entre l’entitat i la Fundació Marta Ciges.

El projecte ha estat encaminat a habilitar una casa de dues plantes per a donar una solució temporal i compartida d’habitatge a persones soles o famílies en situació o risc d’exclusió en el marc d’un entorn normalitzat. Per a tal fi s’ha condicionat la casa amb dos lavabos complets, un saló menjador, una cuina i dos dormitori, permetent un sostre per a un total de fins a 12 persones.

«El Punt Social Engai es consolida com a part dels recursos del nostre Ajuntament, oferint-se dins del Pla d’Intervenció Social en aquells casos on la persona no compta amb un sostre o ha patit un desnonament i necessita una solució d’habitatge immediata en algun moment determinat», ha expressat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

La inversió final d’aquesta instal·lació és de més de 22.000 euros. Les obres han suposat un cost de 10.181 euros, dels quals 5.000 han estat aportats per la Fundació la Caixa, mentre que la resta de la inversió en l’obra i altres 12.000 per a l’equipament de l’habitatge han estat aportats per part de l’Ajuntament.

No hay comentarios

Dejar respuesta