Xàtiva estarà present aquest cap de setmana a la Fira de Turisme B-Travel de Barcelona

Xàtiva participarà en l’edició 2018 de la Fira B-Travel de Barcelona, una de les Fires del sector turístic més importants del calendari anual i que es celebra aquest cap de setmana al Recinte de Montjuïc de la capital catalana.

L’esdeveniment, referent del turisme experiencial on s’engloben tots els sectors turístics, té un caràcter professional i obert al públic i comptarà amb uns 160 expositors que reuniran centenars d’empreses, agències, ajuntaments i destinacions disposats a oferir els seus productes i experiències.

La regidora de Turisme, Mariola Sanchis, ha declarat que la presència de Xàtiva en aquesta Fira «servirà per presentar tota l’oferta turística que té Xàtiva, començant per les tres rutes temàtiques dels Borja, la Crema de la ciutat i la de l’Aigua, però també per donar a conèixer el Castell que és el nostre monument per excel·lència». A més, també estarà present la gastronomia les festes de la ciutat, i com a novetat es presentarà l’APP de Turisme que va estar reconeguda el passat mes de gener com la millor d’Espanya en la seua categoria.

Sanchis ha destacat que participar a B-Travel «és fonamental per donar a conèixer i promocionar tots els atractius de la nostra ciutat».

No hay comentarios

Dejar respuesta