L’atur descendeix més de 3 punts a Canals durant el mes de març

Segons les noves dades que facilita el Servef, l’atur continua baixant a Canals amb un descens del 3,76% i 50 persones desocupades menys.

D’aquesta manera, la xifra d’aturats situada en 1.331 persones que deixava el passat mes de febrer descendeix ara, en el mes de març, a 1.281. A més a més, en comparació al mes de març de 2017 implica 137 persones aturades menys.

Malgrat que aquestes xifres positives representen el millor registre de la comarca, l’atur continua sent elevat al poble, tal i com apunten fonts municipals. És per això que l’Ajuntament de Canals continua treballant colze a colze amb comerços i empresaris, per tal de crear sinergies i potenciar el comerç local.

D’altra banda, recorden que des del Consistori es genera treball amb els cinc plans d’ocupació que estan duent-se a terme al municipi actualment.

En primer lloc es troba el Pla d’Ocupació que amb aportacions municipals i de la Diputació de València dóna feina a 5 persones majors de 55 anys per a 6 mesos. En segon lloc, l’Ajuntament també aposta per l’ocupació juvenil amb 3 beques amb fons propis i els programes EMCUJU/EMPUJU per a 14 joves, ambdós durant 1 any.

Finalment destaquen els tallers T’AVALEM amb 13 participants, i Torreó IV amb 25, en total 38 persones que es formen mentre treballen en millores per al poble, també amb un any de durada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × 2 =