Xàtiva es prepara per a celebrar el dia de l’Orgull LGTBI+ 2019

Destaca la hissada de la bandera de l’Orgull LGTBI+ dijous 27 a les 20:00h a la façana de l’Ajuntament i l’actuació de Yogurinha Borova divendres 28 a les 22:00h a la plaça del Mercat

Aquest dijous 27 de juny comencen els actes per a celebrar l’Orgull LGTBI+ 2019 a Xàtiva. Aquest dia, a les 20:00h, es realitzarà la ja tradicional hissada de bandera de l’Orgull LGTBI+ a la façana de l’Ajuntament i es llegirà el manifest a càrrec de l’associació «Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva». Posteriorment, al voltant de les 20:30h, s’inauguraran uns vinils amb els colors de la bandera de l’Orgull LGTBI+ a l’escala de l’entrada de la Biblioteca Municipal. Després, a les 21:30h, tindrà lloc una «ruta de tapes» per 4 establiments de la plaça del Mercat, els tiquets de la qual es podrán aconseguir fins dimecres a la Casa de la Joventut per un preu de 10€. A més a més, la plaça del Mercat i el Portal del Lleó adaptaran la seua il·luminació amb els colors LGTBI+ per reivindicar igualtat real, visibilització i normalització.

cartel-gayEl divendres 28 tindrà lloc la Festa de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2019 a la plaça del Mercat. A les 20:00h tindrà inici la festa amb actuacions de DJs. Serà a les 22:00h quan tindrà lloc l’actuació principal, aquest any de la mà de l’artista basca Yogurinha Borova. A les 00:00h, una vegada finalitzada l’actuació a la plaça del Mercat, l’artista continuarà la festa al pub El Barco.

El cartell anunciador de l’Orgull LGBTI+ Xàtiva 2019 és obra del xativí David Pàrraga Sanfèlix, i és fruït d’un concurs. Aquest cartell, junt amb els altres participants, estaran exposats al hall de la Casa de la Joventut durant els mesos de juny i juliol.

La programació de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2019 ha estat organitzada per l’Ajuntament de Xàtiva, el Consell de la Joventut de Xàtiva i l’associació Arc de Sant Martí.


En Castellà:

Xàtiva se prepara para celebrar el Orgullo LGTBI+ 2019

Destaca la izada de la bandera del Orgullo LGTBI+ el jueves 27 a las 20:00h en la fachada del Ayuntamiento y la actuación de Yogurinha Borova el viernes 28 a las 22:00h en la plaza del Mercado

dia-orgullo-gay Este jueves 27 de junio empiezan los actos para celebrar el Orgullo LGTBI+ 2019 en Xàtiva. Este día, a las 20:00h, se realizará la ya tradicional izada de bandera del Orgullo LGTBI+ en la fachada del Ayuntamiento y se leerá el manifiesto a cargo de la asociación Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva. Posteriormente, alrededor de las 20:30h, se inaugurarán unos vinilos con los colores de la bandera del Orgullo LGTBI+ en la escalera de la entrada de la Biblioteca Municipal. Después, a las 21:30h, tendrá lugar una «ruta de tapas» por 4 establecimientos de la plaza del Mercado, los tíquets de la cual se podrán conseguir hasta el miércoles a la Casa de la Juventud por un precio de 10€. Además, la plaza del Mercado y el Portal del León adaptarán su iluminación con los colores LGTBI+ para reivindicar igualdad real, visibilización y normalización.

El viernes 28 tendrá lugar la Fiesta del Orgullo LGTBI+ Xàtiva 2019 en la plaza del Mercado. A las 20:00h tendrá inicio la fiesta con actuaciones de DJs. Será a las 22:00h cuando tendrá lugar la actuación principal, este año de la mano de la artista vasca Yogurinha Borova. A las 00:00h, una vez finalizada la actuación en la plaza del Mercado, el artista continuará la fiesta al pub El Barco.


El cartel anunciador del Orgullo LGBTI+ Xàtiva 2019 es obra del setabense David Pàrraga Sanfèlix, y es fruto de un concurso. Este cartel, junto con los otros participantes, estarán expuestos al hall de la Casa de la Juventud durante los meses de junio y julio.


La programación del Orgullo LGTBI+ Xàtiva 2019 ha sido organizada por el Ayuntamiento de Xàtiva, el Consejo de la Juventud de Xàtiva y la asociación Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 − 8 =