Xàtiva entrega la recaptació del Mercat de Nadal que va tindre lloc a la Casa de Cultura

Les associacions beneficiàries han estat Gent de la Consolació i l’Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica, amb 1.000 euros cadascuna

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Xàtiva, Raquel Caballero, ha efectuat aquest migdia la donació dels diners recollits amb motiu del mercat de Nadal que va acollir la Casa de Cultura entre els mesos de desembre i gener.
Els beneficiaris d’aquesta recaptació han estat l’Associació Gent de la Consolació i l’Associació Valenciana de Solidaritat amb Àfrica (AVSA), les quals han rebut un xec amb 1.000 euros cadascuna.

Cal recordar que aquest Mercat solidari contenia exemplars antics editats per l’Ajuntament de Xàtiva sota la campanya «aquest Nadal regala Cultura», amb preus d’un, dos, tres i cinc euros. Entre les obres que es podien adquirir es trobaven exemplars de les distintes edicions dels Premis Literaris de Xàtiva, publicacions de personalitats xativines i monogràfics d’artistes, fotògrafs i pintors locals; a més de publicacions sobre la història de Xàtiva i llibres de la Fira.


En Castellà:

Xàtiva entrega la recaudación del Mercado de Navidad que tuvo lugar en la Casa de Cultura

Las asociaciones beneficiarias han sido Gent de la Consolació y la Asociación Valenciana de Solidaridad con África, con1.000 euros cada una

La concejala de Cultura del Ayuntamiento de Xàtiva, Raquel Caballero, ha efectuado este mediodía la donación del dinero recogido con motivo del mercado de Navidad que acogió la Casa de Cultura entre los meses de diciembre y enero.
Los beneficiarios de esta recaudación han sido la Asociación Gent de la Consolació y la Asociación Valenciana de Solidaridad con África (AVSA), las cuales han recibido un cheque con 1.000 euros cada una.


Hay que recordar que este Mercado solidario contendía ejemplares antiguos editados por el Ayuntamiento de Xàtiva bajo la campaña «esta Navidad regala Cultura», con precios de uno, dos, tres y cinco euros. Entre las obras que se podían adquirir se encontraban ejemplares de las distintas ediciones de los Premios Literarios de Xàtiva, publicaciones de personalidades setabenses y monográficos de artistas, fotógrafos y pintores locales; además de publicaciones sobre la historia de Xàtiva y libros de la Fira.

No hay comentarios

Dejar respuesta