Presentació VI edició del concurs Joves Intèrprets de la Llosa de Ranes

Demà dijous 20 de febrer, a les 19.30 h, l’Ajuntament de la Llosa de Ranes acollirà la presentació de la sisena edició del Concurs de Joves Intèrprets.

Aquest certamen és ja tota una referència en el món de la música. Des de la primera edició, en 2015, han passat més de 400 participants vinguts d’arreu de la geografia espanyola i també de Portugal, Alemanya i Itàlia.

Les dates per a aquesta nova edició seran el 4 i 5 de juliol per vent-fusta i l’11 i 12 de juliol per a vent-metall. Cadascuna de les especialitats es divideix en dues modalitats, la A per a músics nascuts entre 2004 i 2007 (és a dir, menors de 16 anys); i la modalitat B per a músics nascuts després de 2008 (menors de 12 anys).

Enguany les inscripcions tindran un preu 30 €, baixant la quota en 6 € respecte a les edicions anteriors. Es faran on line, des de la web oficial del concurs, www.concursodemusica.com, fins al dia 25 de juny.

La dotació de premis, que es va incrementar per a la cinquena edició, queda igual, amb quasi 4000 € a repartir entre els finalistes.

No hay comentarios

Dejar respuesta