Xàtiva entrega els premis a les redaccions de Nadal 2023

Hi ha hagut un total de 6 xiquets i xiquetes premiades dels diferents centres escolars de la ciutat

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, la primera tinenta d’alcalde i regidora d’Educació Amor Amorós i el regidor de Cultura Alfred Boluda van fer entrega ahir dels premis a les redaccions de Nadal 2023 a Xàtiva.

En total s’han repartit un total de 6 premis individuals a les redaccions que han aportat una bona escriptura i presentació, a més de propostes per a millorar la vida dels habitants de la ciutat.

Els xiquets i xiquetes guardonats han estat: Irene Gutiérrez Sánchez (6è de Primària del col·legi Attilio Bruschetti), Lola Vidal Arbona (3er de Primària del col·legi La Immaculada), Lara Escrihuela Bolinches (5è de Primària del col·legi Taquígraf Martí), Zaira Gregori (6è de Primària del col·legi Nuestra Señora de la Seo), Juan Oviedo López de Andújar (5è de Primària del col·legi Gozalbes Vera) i Francesc Soro (5è de Primària del col·legi Martínez Bellver).

El jurat ha estat conformat per la tècnica de joventut de l’Ajuntament de Xàtiva Arantxa Suàrez Mateu; per la psicòloga del gabinet municipal de l’Ajuntament de Xàtiva Pilar Morales Gallego i per la tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva Laura Salinas Moreno.

No hay comentarios

Dejar respuesta