Xàtiva donarà la benvinguda el diumenge a les Falleres Majors del 2017

El Gran Teatre acollirà aquest diumenge a les sis de la vesprada l’exaltació de les Falleres Majors de Xàtiva pel 2017, Carla Sanchis Boixader i Teresa Aparicio Baldrés.

A l’acte assistirà la Fallera Major de València Raquel Alario, que just aquest divendres celebra la seua presentació, a més de la Bellea del Foc d’Alacant Ana Belén Castelló. També contarem amb la presència de les Falleres Majors de municipis com Alzira, Torrent, Gandia, Burriana i Dénia (que conformen el denominat G6 al que Xàtiva s’ha unit recentment), Benidorm, les Festeres de Gràcia de Canals i, com a novetat, els veremadors Majors de la Festa de la Verema de Jumilla.

En el mateix també desfilaran com és habitual les Corts d’Honor composades en l’apartat infantil per Marta Prats, Maria Soler, Alejandra Aparicio y Carla Martínez; i amb Carmen Bernabéu, Àngela Rosa, Arancha Maravet y Patricia Viñes acompanyant a Carla. Els acompanyants infantils seran Alfonso Gosalvez, Mario Merino, Adrián García, Hugo Medina y Rafa Capuz. A més a més passaran per l’escenari les dinou comissions de la ciutat.

La presentació correrà a càrrec de Sergio Bono, i l’apropòsit estarà realitzat per la Falla Molina Claret. A més a més, ens complau anunciar que les mantenidores de l’acte seran dos persones d’excepció: Alicia Moreno i Sofia Soler, Falleres Majors de València 2016.

En quant als distintius que reconeixen la tasca al món faller, el Socarrat d’Honor recaurà en el faller de Joan Ramon Jiménez, Rafa Tortosa, activista cultural de la festa, mentre que l’Insígnia d’Or anirà a parar a Miguel Cortés, qui va ser membre de la Junta Local Fallera des de l’any 1988 fins el passat exercici, i on va complir principalment les funcions de nexe d’unió amb la Junta Central Fallera.

La presentació començarà a les 18 hores, i posteriorment es realitzarà un vi d’Honor a la Sala Lluna Events.
teatro-falla-molina-claret-diaridigital.es


 

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + 11 =