Xàtiva celebra demà la XXIII Benedicció d’Animals, suspesa fa una setmana pel temporal

bendicion-6-animales-diaridigital.esAquest diumenge tindrà lloc a Xàtiva la XXIII Benedicció d’Animals amb motiu de la festivitat de Sant Antoni del Porquet. La benedicció està organitzada per la Societat Protectora d’Animals de Xàtiva (SPAX) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Xàtiva, mitjançant la regidoria de Cultura i Medi Ambient. A més, col·laboren les regidories de Seguretat Ciutadana i la Parròquia de Sant Pere.

bendicion-1-animales-diaridigital.esLa Spax invita a participar en aquesta festa a tots els amants dels animals, per a què s’unisquen a aquest especial esdeveniment amb les seues mascotes (gossos, gats, cavalls, burrets, pardalets, etc).

L’eixida serà a les 11.30 hores des de la plaça de l’Espanyoleto, enfront del centre cívic “La Ferroviària” des d’on s’anirà amb tots els animalets en cercavila amb dolçaina i tabalet acompanyats per la Colla La Socarrà. La cercavila transcorrerà per l’Albereda Jaume I fins a la plaça de Sant Pere on es farà la Benedicció a les 12.30 hores per part de José Estellés, pàrroc d’aquesta parròquia.

bendicion-2-animales-diaridigital.esAllí també hi haurà cant d’albades a càrrec de Pili Cuenca i Julian Quiralte, així com el repartiment gratuït de les garrofes, panets beneïts i estampeta del Sant patró a tots els participants. Es recomana, per fer més lluïdor l’acte, l’eixida de tots els participants des de la plaça de l’Espanyoleto.

bendicion-4-animales-diaridigital.esLa Spax posarà un stand en la mateixa plaça de Sant Pere, estarà atés per voluntaris de la societat, allí els ciutadans podran informar-se de les formes de col·laborar (adopcions, socis, apadrinaments, voluntariat, donacions, etc.). Així com adquirir les tradicionals xapetes de Sant Antoni per a les seues mascotes, calendaris dels animals del refugi i altres articles de la Spax. Els beneficis d’aquestes col·laboracions aniran íntegrament per a sufragar les despeses del refugi. La SPAX agraeix públicament a totes les persones que amb la seua col·laboració i participació “fan possible que aquest acte siga un tot un èxit i que l’objectiu de dignificar i homenatjar a les nostres mascotes es faça realitat”. La novetat de l’any és un Fotocool solidari, podràs fer-te una foto amb la teua mascota per un euro.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 5 =