Xàtiva destinarà més de 32.000 euros en la il·luminació de l’accés al Lluís Alcanyís

Es substituiran més d’un centenar de lluminàries en una actuació que suposarà l’avanç de la V Fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes

L’Ajuntament de Xàtiva realitzarà en les properes setmanes una actuació per a la millora de la il·luminació de la CV-41, en l’accés a l’hospital Lluís Alcanyís, mitjançant el subministrament i instal·lació de més d’un centenar de lluminàries amb una inversió prevista de 32.256 euros.

Es tracta de l’avanç del que serà la V Fase del Pla de Seguretat de Vies Urbanes, que comptarà amb 200.000 euros addicionals, emmarcat dins de les inversions del Pla Reactivem Xàtiva i que actuarà en el tram des del pont del Passeig del Ferrocarril en l’Avinguda Lluís Despuig fins als accessos i eixides de l’hospital Lluís Alcanyís a l’objecte de millorar els nivells d’il·luminació i augmentar la seguretat vial, al tractar-se d’un tram molt freqüentat per part dels vianants.

Al plec tècnic s’exposa que es substituiran les actuals lluminàries, amb llums led de 55W, per altres de tecnologia led de tipus vial i de fins a 120W de potència, amb trams de regulació, així com també els projectors de llums. L’actuació es licitarà durant les pròximes setmanes.

«Pretenem que aquesta actuació, que millorarà la seguretat de l’accés per a vianants a l’Hospital Lluís Alcanyís atès que té una abundant afluència de gent, estiga enllestida a principis de juliol i ja estem preparant la millora de la lluminària a les tres pedanies de la ciutat, la qual esperem tindre a punt per al mes d’agost», ha manifestat el regidor de Serveis Públics Ricardo Martínez.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − cuatro =