Caixa Ontinyent s’implica activament amb la sostenibilitat ambiental i el canvi climàtic

Impulsa accions de respecte i protecció de l’entorn, tal com contempla la seua política de Responsabilitat Social Corporativa.

A més, desenvolupa un projecte de Finances Sostenibles que incorporarà aquestes premisses a les operacions amb els clients.

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra demà dia 5 de juny, Caixa Ontinyent es reafirma en les accions que afavorisquen la sostenibilitat ambiental i la lluita contra el canvi climàtic.

Així ho recull expressament la seua Política de Responsabilitat Social, aprovada fa uns mesos pel seu Consell d’Administració, amb una sèrie de compromisos en dos vessants: en el seu àmbit intern, mitjançant el desenvolupament d’accions tendents a una economia més circular, amb eficiència energètica, consum responsable, reciclatge i tractament de residus; en l’àmbit extern, s’està estudiant la incorporació de l’impacte ambiental en l’anàlisi de risc de les operacions amb els clients.

En aquest sentit, el seu projecte de “finances sostenibles” permetrà avaluar l’impacte ambiental de les activitats finançades per Caixa Ontinyent, exigint també als clients una actuació respectuosa amb el medi ambient i l’activació d’accions en relació amb la sostenibilitat, la biodiversitat i la lluita contra el canvi climàtic.

Pacte Mundial i compromís amb Nacions Unides

Caixa Ontinyent està adherida al Pacte Mundial de les Nacions Unides, una iniciativa amb la qual es compromet a fomentar la implantació i la divulgació dels Deu Principis que recull i que s’agrupen en quatre grans matèries, entre elles el medi ambient.
Així mateix, en el marc de la Conferència sobre el Canvi Climàtic de les Nacions Unides, celebrat el mes de desembre passat, Caixa Ontinyent es va comprometre a desenvolupar, juntament amb altres entitats, metodologies i accions que afavorisquen la sostenibilitat del medi ambient.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell ja ha subratllat en diverses ocasions la necessitat que totes les empreses prenguen consciència i s’impliquen en la sostenibilitat ambiental “perquè eixe serà el nostre llegat de hui per a les generacions futures”. Afegint que “per això el nostre Consell d’Administració ha incorporat a les Polítiques de l’entitat, i integrarà en el seu Pla Estratègic, un compromís actiu i ferm tant en la nostra actuació com empresa com en el finançament i en els productes i serveis que facilitem als nostres clients”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + doce =