Joves Socialistes de Xàtiva demana responsabilitat en el desús dels materials sanitaris de protecció

• L’agrupació política juvenil realitza una campanya per a conscienciar a la ciutadania per a que es desfacen de les mascaretes i dels guants a les papereres
• La campanya està emmarcada dins del Dia Mundial del Medi Ambient, el qual es commemora el 5 de juny

Joves Socialistes de Xàtiva està realitzant, dins del marc del Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra el 5 de juny, una campanya a les seues xarxes socials (Facebook: Joves Socialistes Xàtiva; Twitter: @josocdexativa; Instagram: @josocdexativa) per tal de conscienciar a la ciutadania xativina per a que quan acabe el cicle de vida dels materials sanitaris de protecció davant la COVID-19, com ara mascaretes i guants, aquests siguen depositats a papereres.

L’agrupació juvenil ressalta que l’abandonament de mascaretes i guants en l’entorn ambiental, i no en punts de recollida de residus, és una gran amenaça per al medi ambient per l’envergadura que aquests elements estan tenint en el dia a dia de la ciutadania, sent inclús algun d’ús obligatori com ara les mascaretes. Desfer-se d’aquests materials d’una manera incorrecta té una repercussió molt greu davant el medi ambient i, a més a més, pot ser una font de contagi de Coronavirus.

També, des de Joves Socialistes de Xàtiva s’anima a la població a què, dins de les possibilitats, no s’abandonen i inclús que s’incrementen hàbits sostenibles. El canvi climàtic és una realitat, i una gestió rutinària i correcta de les persones és un dels factors que més poden contribuir a combatre’l. Així mateix, es ressalta que no actuar en l’actualitat contra el canvi climàtic té unes perspectives futures extremadament greus en matèria social i econòmica que aleshores ja no es podran evitar.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro + 13 =