Xàtiva un dels destins preferits pels turistes i visitants durant les festes de Nadal

Gran afluència de visitants als diferents atractius de la ciutat com ara el Betlem Municipal, el Castell, els museus o l’exposició de Rafael Armengol

Xàtiva ha estat un dels destins preferits pels turistes i visitants durant les festes de Nadal, com així ho demostren les xifres dels diferents atractius turístics i culturals de la ciutat durant les darreres setmanes.

El Betlem municipal de Xàtiva va comptar finalment amb un total de 74.806 visites durant les tres setmanes que ha romàs obert al públic, amb totes les mesures de seguretat i de separació pertinents per tal d’evitar aglomeracions tant a l’interior com a les cues d’accés. Cal recordar que el passat Nadal 20-21 el Betlem municipal no va permetre l’entrada al seu interior degut a la situació sanitària, tot i que es podia contemplar des del perímetre exterior.

També ha comptat amb una gran afluència el museu del Corpus, per on han passat un total de 1.035 persones entre el 23 de desembre i el 9 de gener. Cal recordar que l’ex convent de Sant Domènec, on s’ubica aquest espai, també és una de les seus de l’exposició de Rafael Armengol. D’altra banda, els museus de l’Almodí i de Belles Arts també van comptar amb més de sis-cents visitants.

A més a més, el Castell de Xàtiva va rebre en els últims dies de l’any (del 22 al 31 de desembre) un total de 3.032 visites. El dia amb més visitants va ser el dimecres 29 amb 753, seguit del dia 26 (635 visites) i del dia 30 (565 visites). 

Cal destacar també que durant els dies de Nadal es va organitzar el joc «L’enigma dels Borja», per tal de dinamitzar el turisme de la ciutat. La web va tindre finalment un total de 2.930 visites, de les quals 232 emplenaren el formulari del joc (un participant per família), sent finalment 134 els usuaris que resolgueren l’enigma. Tots els guanyadors del concurs participaran en el sorteig d’un premi de 200 euros per bescanviar als comerços i establiments de Xàtiva que s’hagen sumat a la campanya, a més d’una visita guiada al castell i una visita amb tricicle elèctric.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dos + 13 =