Xàtiva demana ajudes d’emergència per reparar camins rurals afectats per les pluges

El Consell Agrari de l’Ajuntament de Xàtiva, presidit pel primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, ha acordat sol·licitar assistència tècnica a la Diputació de València per a la redacció d’informes de valoració de danys causats pel recent episodi de pluges torrencials que va afectar a la Comunitat Valenciana els passats mesos de novembre i desembre. La mesura té com a finalitat acollir-se a les ajudes per a la reparació o restitució d’infraestructures, equipaments i serveis de titularitat municipal, convocades per acord del Consell de 23 de desembre.

A tal fi, el Departament d’Agricultura ha elaborat un informe on s’indiquen els danys en 26 camins, 2 ponts i 7 séquies al llarg del terme municipal de Xàtiva. Els desperfectes per a la reparació dels quals se sol·licitaran les ajudes de la Generalitat Valenciana són, fonamentalment, despreniments i solsides.

La relació de camins i infraestructures sobre les quals es demanaran els informes tècnics a Diputació de València es la següent:

Camins: Fillola 3, Carabinero, senda les Olles, la Granja, Vallfarta, Pont Sec, San Patricio, Travesia Bixquert, escollera de Vallfarta, Tres Pinos, Cambra, Casa Bernabé, Font del Gandul, Pla Bombes, Sant Antoni, Pinyana, Cova Negra, Les Almasseretes, Cova Negra, Norasco, Santa Anna, Benifurt, de la Marca i de la Torre (Casa Pinta), terrers de Meses i d’Annauir.

Ponts: Casa de la Llum i camí de la Granja.

Séquies: Meses, Murta, Benifurt, la Llosa, La Vila, Puig i barranc Carnissers (Casa Soler).

No hay comentarios

Dejar respuesta