EU Xàtiva organitza una nova visita guiada per a dissabte

El col.lectiu d’Esquerra Unida Xàtiva ha organitzat per a dissabte una nova visita guiada pel nucli antic de la ciutat amb un doble objectiu: ampliar el coneixement de la nostra història, tradicions i valors artístics i històrics i millorar així l’estima i valor del lloc on vivim.
En aquesta ocasió la visita guiada es centra en aquells llocs, racons i edificis que han estat protagonistes d’històries o llegendes que no són del tot certes o que per interessos de l’època s’han traslladat així al llarg dels anys.

La visita eixirà dissabte a les 16:45h des de la Font del Lleó i durant dos hores recorrerà amb les explicacions adients, bona part del nucli antic de Xàtiva, centrant-se sobretot en la “Xàtiva apòcrifa”, títol d’aquesta activitat lúdica, cultural i participativa.
El preu de la visita és de 5 euros per participant que es pagarà durant l’activitat i que anirà íntegrament a sufragar el treball del guia professional. Les places per tant, són limitades i cal fer una reserva prèvia mitjançant el correu: organitzacio@euxativa.com o el WathsApp 605 90 29 46.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete + dos =