Xàtiva contracta 34 treballadors agrícoles durant els pròxims dos mesos gràcies al SEPE

La inversió d’aquesta subvenció per a Xàtiva en aquest any 2021 supera els 109.000 euros

L’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà i el regidor d’Agricultura i Serveis Públics Ricardo Martínez han donat aquest matí la benvinguda als nous treballadors procedents del Conveni Agrícola amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Romanent Agrícola, que s’han incorporat hui a treballar.

Es tracta de 34 treballadors i treballadores, (26 peons i 6 capatassos pel que fa al conveni Agrícola del SEPE i 2 peons pel que fa al Romanent Agrícola), que realitzaran tasques agrícoles amb jornada completa durant els propers dos mesos gràcies a aquesta ajuda destinada a pal·liar la desocupació agrícola eventual i complementar la renda a través dels plans especials d’ocupació en zones rurals deprimides.

La inversió per a Xàtiva aquest any amb aquest programa és d’un total de 102.141 euros pel que fa al conveni Agrícola del SEPE i de 6.952 euros pel que fa al Romanent Agrícola, el que suma un total de 109.093 euros.

Els treballs que es realitzaran passen pel desenvolupament del medi rural, la conservació i el desenvolupament del patrimoni forestal i el medi ambient, així com la creació i millora d’infraestructures. S’actuarà en la neteja de camins rurals com ara camí Casa Pinta, El Pla, Carraixet, Branquizal, Sagres o Sorió.

«Vos donem la benvinguda i esperem que es trobeu a gust durant aquests dos mesos. Tenim molt de treball i sabem que aneu a donar-ho tot, però el més important és que es cuideu i que extremeu les precaucions perquè la pandèmia encara està ahi», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

No hay comentarios

Dejar respuesta