Xàtiva aposta per un diccionari per al llibre de la Fira

El pati del museu de l’Almodí va acollir, en la vesprada de divendres, la presentació del llibre de la Fira amb la presència de l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, la Reina de la Fira, Laura Hernández, i la coordinadora de la publicació, Purificació García Mascarell.

El de 2017, és un llibre concebut com un diccionari que recull les principals paraules utilitzades durant la Fira organitzades de l’A a la Z.

llibre-2-diardigital.esLa responsable de la publicació, va explicar que el que es pretenia era oferir un format diferent al de costum lligant la Fira a la seua professió, la filologia. Ja que, segons va afegir, la Fira disposa d’un lèxic propi i molt ric.

Com sempre, la publicació ha comptat amb la col·laboració d’un gran nombre d’autors, fotògrafs i il·lustradors, destacant alguns texts corals com l’el·laborat pel grup de música ‘Barbaritats’ o per un grup d’alumnes del col·legi Claret.

Tant l’alcalde del municipi com la Reina de la Fira van voler destacar la tasca realitzada per la coordinadora del llibre així com el resultat final.

El llibre ja està a la venda als punts habituals.

llibre-6-diardigital.es

llibre-1-diardigital.es

llibre-4-diardigital.es

llibre-5-diardigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta