L’Albufera d’Anna, punt d’eixida de la propera prova del circuit

Després d’un descans de 10 dies, demà torna el Circuit Cajamar de Carreres Populars a la Canal de Navarrés on s’aprofitarà la jornada festiva del 15 d’agost per celebrar la IX Volta a L’Albufera d’Anna.

En aquest sentit, el regidor d’Esports, Ramón Martínez, ha destacat que “al celebrar-se en un dia que sempre és festa l’afluència de gent és major aconseguint que la cursa siga una de les que més participació té de tot el circuit”.

L’hora d’eixida de la prova està marcada a les 19:30h des del paratge de l’Albufera des d’on partirà per fer un itinerari de 8,5 quilòmetres, aproximadament, que també discorrerà per circuit urbà passant pels carrers més emblemàtics del municipi. Com a recta final, la cursa afrontarà la costa de l’ermita, un dels trams més durs, per tal de tornar a l’Albufera on finalitzarà la prova.

Segons ha afegit el regidor, els participants rebran camisetes commemoratives i després de la cursa hi haurà regals. A més, el responsable d’Esports d’Anna ha animat als participants i als seus familiars i amics a aprofitar la jornada festiva per tal de, a més de participar en la carrera, conèixer els atractius del municipi.

No hay comentarios

Dejar respuesta