Xàtiva acull unes jornades comarcals sobre canvi climàtic

La Casa de Cultura de Xàtiva va collir ahir una jornada comarcal sobre canvi climàtic i energies sostenibles organitzada per la Diputació.

Durant la seua intervenció, l’alcalde del municipi Roger Cerdà ha comentat que «la lluita contra el canvi climàtic ha d’estar en les agendes dels governs locals, tal com diu la màxima de pensa globalment i actua localment». L’alcalde ha incidit que «les xicotetes accions que puguem fer en els nostres municipis per a afavorir la reducció d’emissions de CO2 i la reducció de consum energètic són fonamentals per al conjunt del planeta, a més de donar exemple com a administracions públiques».

Per la seua banda, el diputat Josep Bort ha destacat que «entre els objectius que marquen l’agenda en matèria d’acció pel clima figura garantir l’accés a una energia assequible, segura, sostenible i moderna. Els governs valencians ens hem compromès especialment”.

La jornada va estar dirigida a alcaldes, regidors i tècnics municipals per tal d’informar-los de l’estat actual del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia, així com la difusió de coneixements tècnics sobre vehicles elèctrics i punts de recàrrega.

No hay comentarios

Dejar respuesta