La Comissió Mixta de Patrimoni aconsegueix en sis mesos el desbloqueig de 33 expedients d’obra major

Un total de 33 expedients d’obra major per a particulars residents al centre històric han estat desbloquejats des que es convocara el passat mes de desembre la primera comissió mixta en matèria de Patrimoni amb competències plenes municipals.

Des d’aleshores s’han celebrat cinc convocatòries que han tingut com a objectiu accelerar la tramitació administrativa dels expedients, aconseguint el desbloqueig de dos llicències a desembre, cinc a gener, nou a febrer, altres nou a març i vuit en l’última celebrada ja en aquest mes de maig.

A més a més, des de la comissió també s’han tractat altres assumptes com l’aprovació d’expedients d’obra municipal, el debat i futura aprovació de l’espai polivalent del CEIP Attilio Bruschetti, el desbloqueig del projecte de la Casa Sant Andreu, l’aprovació en efectes d’urgència de la Casa de la Joventut, la informació sobre la cúpula del cementeri o l’autorització del solar del carrer Sant Vicent com a espai d’aparcament.

La regidora d’Urbanisme i segona tinent d’alcalde, Cristina Suñer, ha destacat que «estos sis mesos han donat com a resultat que criteris constructius com ara la utilització de materials, el manteniment d’estructures de façanes, carta de colors, etc., siguen coneguts per tots. Això fa que cada vegada els expedients siguen més complets i s’accelere la seua aprovació i s’eviten les aprovacions amb condicionants».

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Jordi Estellés, ha destacat que «sóc conscient de la necessitat de seguir avançant en l’execució de llicències però em senc satisfet pels resultats obtinguts. Fa uns anys seria impensable haver tramitat 40 expedients en sis mesos».

No hay comentarios

Dejar respuesta