La Font de la Figuera signa la redacció del projecte del «Centre de Dia»

L’adjudicatària del contracte de prestació de serveis consistents en la redacció dels projectes tècnics, bàsic i d’execució i direcció d’obra per a la construcció del mateix va ser la proposta amb lema «Solsticis i equinoccis «, la qual va aconseguir la major puntuació entre 9 propostes presentades.

La proposta va ser la millor valorada en l’apartat «Anàlisi i Valoració» dels projectes presentats per a l’Adjudicació de la Redacció del Projecte i Direcció Tècnica del Centre de Dia i la segona millor oferta econòmica. Ara, disposen d’un màxim de 3 mesos per a la redacció del projecte definitiu, una vegada aprovat i supervisat per la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclosos. Després, l’ajuntament traurà a licitació l’obra del Centre de Dia.

Amb una inversió de 1.322.856 euros dotats per la Diputació de València per a la construcció d’aquest espai, es preveu que albergue unes 40 places. Així, els veïns de la Font de la Figuera i de les poblacions properes, han de disposar d’un espai digne, pensat per al desenvolupament de les seues habilitats, en edats avançades. L’espai on estarà ubicat permetrà contemplar, a més, les immillorables vistes al Capurutxo, el campanar i l’ermita de Santa Bàrbara.

No hay comentarios

Dejar respuesta

17 + quince =