Xàtiva acull la tercera edició de la jornada Meeting Fluing

El passat dissabte 13 de juliol es va celebrar al castell la tercera edició de la jornada Meeting Fluing patrocinada per l’Ajuntament de Xàtiva on varen acudir els regidors Ignacio Reig i Juan Giner. La jornada va tractar temes com la digitalització per la sostenibilitat energètica i els recursos hídrics en matèria de xarxes d’abastiment d’aigua.

jornada-Meeting_FluingAquesta edició ha comptat amb més de quaranta professionals del sector, entre ells professors, investigadors e enginyers procedents de l’administració i de l’empresa privada entre els quals va sortir un interessant flux d’informació, on cadascú aportava el seu punt de vista i la seua opinió.

Els temes que es van abordar en aquesta jornada van ser quatre fonamentalment: Les vàlvules reguladores i la regulació de la pressió en xarxes de distribució d’aigua; la selecció multi-criteri d’alternativa energèticament eficient de bombeig; la detecció d’anomalies i models de xarxes connectats a dades de camp i per últim, el tema del Smart Metering com a hardware, software i millora en la gestió d’abastiment.

Per altra banda, cal destacar que aquestes jornades són molt importants en aquests àmbits perquè permeten obtindre informació molt valuosa gràcies a la quantitat de professionals de diverses àrees els quals aporten informació addicional de diversa índole als temes que respecten. Per tant, la jornada fou una ocasió perfecta per enriquir-se i conèixer els problemes actuals com la sostenibilitat energètica o la qualitat de l’aigua gràcies a la renovació de sistemes hidràulics.

No hay comentarios

Dejar respuesta