Els Pets fan vibrar al públic al festival Nits al Castell

El grup de pop rock català va demostrar que encara mantenen les ganes de pujar a un escenari

El passat dissabte 20 de juliol, dins de la Programació de Nits al Castell, Els Pets van presentar el seu nou disc «SOM» en el que va ser el penúltim concert d’aquesta edició del festival.

Després de passar per diverses ciutats barceloneses incloent la capital, el grup tarragonès va aplegar a l’escenari xativí per tal de celebrar el seu trentè aniversari. Sense cap problema inicial, el grup va començar el concert amb una posada en escena molt visual i vibrant cara al públic.

Els Pets, ja pujats a la tarima van tocar cançons del seu últim disc «SOM» juntament amb cançons més antigues però amb la mateixa essència. El directe del grup va ser gratament fenomenal, portant a Xàtiva un estil de música molt potent i clàssic, amb un material excel·lent com demostren les més de deu guitarres que van mostrar a l’escenari i amb un so cridaner i contemporani.

Aquestes cançons juntament amb un públic entregat van crear un ambient d’il·lusió fonamental per gaudir de la nit, on el grup tarragonès va baixar amb el públic, ho va posar de peu i va fer-lo vibrar. Per altra banda, el públic de casa, molt variat en aquest concert, es mostrava afortunat de poder gaudir d’un grup que havia madurat i s’havia fet major.

Per altra banda, el concert, que va tindre una duració aproximada d’hora i mitja, va finalitzar sense cap incident i finalment el públic va anar-se’n molt satisfet de l’actuació realitzada.

L’últim concert que tanca aquesta edició del Festival Nits al Castell el protagonitzarà Manel Fuentes juntament amb The Spring’s Team el pròxim dissabte 27 de juliol que servirà com tribut a Bruce Springsteen.

No hay comentarios

Dejar respuesta